Zavirite na Armani beauty make up masterclass koji je održan u Sarajevu

by | 19 Oktobra, 2023

Sve tajne savršenog make up looka gošćama je otkrio internacionalni Armani Beauty face designer Raja Daniel

U srijedu, 18.10.2023. u predsjedničkom apartmanu Swissotel Sarajevo, Armani beauty je bio domaćin ekskluzivnog masterclass-a za prijatelje branda.

Internacionalni Armani Beauty face designer Raja Daniel iz Libanona sa adresom u Parizu, predstavio je besprijekoran Armani Glow, make up savjete i trikove okupljenim predivnim, inspirativnim i snažnim damama, baš kao što i je vizija same Armani žene.

Sudionici su imali priliku lično probati željene Armani Beauty proizvode, uključujući uvelike prepoznat i višestruko nagrađivani puder od strane medija i struke,  Luminous Silk, ruževe za usne Lip power i zadivljujuće sjene za oči Eye Tint.

Događaj je pružio ekskluzivnu priliku damama da steknu znanja iz prve ruke o hvaljenim proizvodima brenda i njihovim jedinstvenim metodama primjene. S fokusom na prirodnu ljepotu i postizanje blistavog, besprijekornog tena,  Raja Daniel je podijelio svoje bogato višegodišnje iskustvo i savjete, motivišući dame da primijene željeni Armani Beauty look u svojim svakodnevnim rutinama.

Make up koji vam treba za savršen ten prirodnog izgleda

Giorgio Armani nastavlja promicati svoju filozofiju prirodne ljepote stavljajući naglasak na lagane, svilenkaste teksture i ističući samopouzdanje koje dolazi s osjećajem zadovoljstva u vlastitoj koži. Giorgio Armani linija proizvoda precizno je kreirana kako bi istaknula svačiji ten i odgovarala svakom pojedincu.

Nude make-up prožet nježnim nijansama i formulacijom ističu samu srž Armani filozofije čiji je fokus na prirodnoj ljepoti svakog od nas.

Otkrijte zašto je LUMINOUS SILK puder već više od dva desetljeća jedna od najbolje čuvanih tajni visažista. Osim što predstavlja idealan odabir za nude make-up efekt, ovaj puder dostupan u 23 nijanse svojom teksturom inspiriranom satenskom svilom s lakoćom utjelovljuje filozofiju brenda Giorgio Armani o naglašavanju prirodne ljepote.

Ona nije vidljiva samo kada je riječ o puderu već i kada je u fokusu naš osmijeh. Ovisno o nijansi odabranoj unutar široke palete, LIP POWER ružem za usne možete postići i nježan i odvažan look. Svojim živopisnim postojanim nijansama, LIP POWER ističe besprijekorno samopouzdanje i unutarnju snagu svake od nas. Ove godine, LIP POWER kolekcija od 18 nijansi, obogaćena je s tri potpuno nove laskave nude nijanse. Svaka od ovih nijansi pruža elegantnu nude boju usana, a prepoznatljiv i ugodan satenski finiš odgovara svima, omogućujući da se svaka žena osjeća moćno u vlastitoj koži.

Za ljepotu je poznato da je u očima promatrača, a kada je riječ o njima EYE TINT tekuće sjenilo za oči još je jedan od pokazatelja Armani filozofije. Svojom laganom teksturom kombinira pigmentirane nijanse i osjećaj lakoće. Prepoznatljiva linija sada je obogaćena sa 6 novih mat nijansi koje će upotpuniti svaki look i istaknuti svaki oblik i boju očiju.

Armani beauty kozmetika dostupna je ekskluzivno u parfumeriji Inoma SCC, kao i na INOMA.BA

ljepotaizdravlje.ba

Sanela Babić / Aida Redžepagić