Avon slavi 20 godina male crne haljine

Slaveći 20 godina uživanja u omiljenoj mirisnoj kombinaciji, lansiranjem posebnog limitiranog izdanja ikoničnog Little Black Dress parfema, Avon želi odati počast njegovoj moći koja omogućava da se žene osjećaju lijepo, elegantno i samouvjereno - kao što bi uvijek trebale!

by | 20 Augusta, 2021

Avon proslavlja 20 godina bezvremenskog, uvijek
elegantnog i modernog Little Black Dress parfema i to lansiranjem novog limitiranog izdanja Little Black Dress THE DRESS EDP!

Ako ste rođene spremne, u svom ormaru sigurno imate omiljenu malu crnu haljnicu s kojom je vaš modni odabir uvijek pun pogodak. Mala crna haljina ima posebno značenje za svaku ženu: istovremeno otkriva i bezvremensku eleganciju i samouvjerenost žene koja zna šta želi.

Onaj poseban mirisni dodatak, po kojem se pamte trenuci, u novom je Little Black Dress THE DRESS parfemu obučen u nezaboravan miris cvjetnog mirisnog akorda Kraljice noći s dodatkom elegantnih cvjetnih nota poput pomerosa, na bazi
dragocjenih šumskih nota australske sandalovine.

 

Slaveći 20 godina uživanja u omiljenoj mirisnoj kombinaciji, lansiranjem posebnog limitiranog izdanja ikoničnog Little Black Dress parfema, Avon želi odati počast njegovoj moći koja omogućava da se žene osjećaju lijepo, elegantno i samouvjereno – kao što bi uvijek trebale!

Pripremila: I. Kunovac

PR