Najvažnije stvari koje su naučili od nas…

by | 16 Februara, 2011

Da li su iz različitih iskustava sa ženama ipak izvukli određene životne pouke i promijenili svoje poglede na svijet?

Sitnice su bitne. Važna pouka koju sam izvukao jeste da uopšte nije potrebno mnogo, poput skupih i spektakularnih poklona, da bi se usrećila žena. Ako poklanjate sa ljubavlju, ona će to znati, pa čak i kad je to jedan cvijet.
Jovica Lozić, ekonomista

Sva moja dosadašnja iskustva naučila su me da ne treba tražiti od žena da otkriju sve svoje tajne. Koliko god bili bliski, uvijek je ljepše da žena zadrži dozu one mističnosti koju želi da ima. Različitosti polova ne treba da budu prepreka, već polazna tačka izgradnje odnosa jer se u tome i krije ljepota.
Amer Ramić, programer

Darko SavićŽivotnu pouku koju sam naučio od žena jeste da nije baš lako sa njima, ali i da se ne može bez njih. Isto tako, naučio sam i da je svaka lijepa na svoj način i posebno je biće za svakog muškarca, zato bolje vam je da im se pridružite jer ćete tek tada shvatiti da ste voljeni.
Darko Savić, TV voditelj

Mislim da je najvažnija stvar koju sam naučio od žena, a koja je u velikoj mjeri promijenila moje poglede na svijet, tada treba pokazati emocije kada za tim osjetiš potrebu. Svako voli da mu se pokaže ljubav, a muškarac je pravi muškarac kada ženi koju voli pokaže to bez ustručavanja ili stida.
Enis Hodžić, ugostitelj

Duško MazalicaNajveću zaslugu za moje bolje razumijevanje i poštovanje prema nježnijem polu ima moja kćerka Lana, koja je ujedno i najljepša inspiracija u mom životu. Od nje, ali i od ostalih pripadnica ljepšeg pola, učim gledati stvari sa ženske tačke gledišta i smatram da me to obogatilo i kao glumca i kao čovjeka.
Duško Mazalica, glumac

Muškarci su često karikaturalno predstavljeni kao aparat sa ON i OFF opcijom, dok žene imaju mali milion opcija. Jeste šaljivo, ali ima dosta istine u tome. Ne kažem da je to loše, ali na kraju se ipak izvede zaključak da pored sveg iskustva opet znam premalo.
Enver Lugavić Kice, muzičar