Priručnik za zavođenje

by | 10 Februara, 2011

Istina, pronaći muškarca spremnog za seks krajnje je lako, dovoljno je da kažete:

“Raspoložena sam!”. Ali, to je tako dosadno. Uz ovaj podsticajni priručnik, vaš partner će goreti od želje da mu pokažete sve što znate!

Galebovi na krilima

Faktor zavođenja: Ovo je savršena tehnika u situaciji kada vas obuzme takva strast da ne možete da stignete do kreveta! U pitanju je seksualna poza lirskog naziva “Galebovi na krilima”, preuzeta direktno iz klasičnog kineskog priručnika za seks.

Scenografija: Da li ste ikada maštali o seksu na trpezarijskom ili kancelarijskom stolu, ili na nekoj drugoj horizontalnoj površini? “Galebovi na krilima” je idealna poza za situacije kada vas potpuno obuzme želja. Nema potrebe za detaljnim pripremama – osim da budete u suknji koja lako može da se povuče naviše.

Tehnika: Ne znate kako da zauzmete odgovarajuću pozu? Prvi korak je da ga uzbudite izazovnim ponašanjem. Potom, održavajući kontakt očima, lezite na krevet. Držite kukove na ivici kreveta, a stopala na podu, ili na stolici ako ste se oslonili na sto, dok on kleči ili stoji ispred vas. Fokusirajte se na osjećaj koji vam pruža penetracija. Pokažite mu koliko uživate: podignite ruke iznad glave i izvijte leđa. Budući da vaša tijela nisu spojena (kao u misionarskoj pozi) ljepota ove poze jeste u tome što su vaše grudi i klitoris lako dostupni. Pokažite mu šta vam prija: sami se dodirujte ili uzmite njegovu ruku u svoju i vodite je tako da vas dovede do vrhunca.

Priručnik za zavođenjeKupka za dvoje

Faktor zavođenja: U modernom, ubrzanom svijetu, duga kupka je pravi senzualan luksuz, naročito ako ga podijelite sa partnerom.

Scenografija: Postarajte se da vaše kupatilo blista – ništa ne ubija erotsko raspoloženje kao mrlje od hlora ili otopljeni sapun. Zatim, upalite mirišljave svijeće. Ako želite potpuni doživljaj, pospite vodu ružinim laticama.

Tehnika: Kada oboje uđete u kadu, okrenite se jedno prema drugom ili sjedite u njegovo krilo (sjedite između njegovih nogu i oslonite se leđima na njegove grudi). Nježno ga trljajte spužvom po grudima, stomaku, a onda se spustite niže. Posebnu pažnju poklonite njegovim genitalijama. Okrenite se licem prema njemu, primaknite mu se i obuhvatite ga nogama. Zavisi od vas da li ćete zaista voditi ljubav u kupki ili ćete je iskoristiti samo kao predigru. Ali, možete se sjajno zabaviti ako ga izludite, a potom otrčite, umotani u peškir, u spavaću sobu…

Put u Indiju

Faktor zavođenja: Bolivud je termin koji označava veoma popularnu indijsku filmsku industriju. Ovaj metod zavođenja kombinuje duh Kama Sutre i romantične zabave bolivudskih filmova.

Scenografija: Za inspiraciju možete da pogledate neki bolivudski film ili slušate indijsku muziku koja će vas navesti da plešete. Takođe, važno je i da se kostimirate. Umotajte se u širi šal u stilu sarija, a ispod njega obucite majicu bez bretela i široku suknju i stavite nakit u indijskom stilu.

Tehnika: Predložite partneru zajedničko tuširanje. Nakon toga, masirajte jedno drugo aromatičnim uljem. Povedite ga u spavaću sobu i recite mu da vas posmatra. Dok plešete, nemojte da brinete o pokretima. Jednostavno uživajte i što ste opušteniji, on će vas više željeti. Uvijajte se oko njega i izazivajte ga dodirima. Približavajte mu se sve više dok on više ne bude mogao da izdrži i povuče vas k sebi. Dok ga skidate, imajte na umu kolike su moći ženske kose (prema Kama Sutri). Nježno ga gurnite na krevet, a onda povlačite pramenove vaše kose po njegovom tijelu. Potom to isto činite usnama i duž svakog centimetra njegovog tijela. Kada oboje dostignete vrhunac uzbuđenja, počnite da eksperimentišete tehnikama opisanim u drevnoj “bibliji” seksa.

“Halo“ seks

Faktor zavođenja: Želite da doživite strast iz prvih dana veze? Uvježbajte vještinu seksa preko telefona. Erotski telefonski razgovori, praćeni uzdisajima, savršena su predigra koja će ga snažno uzbuditi.

Scenografija: Često pozivanje partnera tokom dana najbolji je uvod u ovu igru. Obavezno mu recite da mislite na njega. Nakon ovih kraćih razgovora u naznakama, izaberite trenutak za duži razgovor o “vrelim” uspomenama, u periodu kada znate da vas niko neće ometati.

Tehnika: Započnite razgovor prisjećanjem na vaše posljednje vođenje ljubavi. Budite konkretni. Opišite nešto što je on uradio, kao i kako ste se vi osjecali u tom trenutku. Recite mu koliko vam nedostaje, šta imate (ili nemate) na sebi, opišite mu šta biste voljeli da mu radite i recite mu da se dodirujete (i stvarno to radite!). Vaše riječi i prateći uzdasi će ga nevjerovatno uzbuditi. Kada se budete vidjeli, biće to veoma strastan sastanak!

Ljubavna igra na stolici

Faktor zavođenja: Muškarci vole kada se žena nalazi gore. Zapravo, to je omiljena poza za bar trećinu muškaraca. U ovoj igri zavođenja zauzećete ovaj položaj, ali njemu leiđma okrenuti. Dodatni stimulans je to što ćete voditi ljubav na stolici.

Scenografija: Izaberite stolicu koja je dovoljno stabilna i udobna! Idealno bi bilo da ima i solidan naslon. Recite partneru da sjedne na nju i da se ne pomjera, bar neko vrijeme. I nemojte samo sjesti na njega. Zagrijte ga strastvenim poljupcima, dodirujte svojim grudima njegove. Izazivajte ga. Podižite tenziju!

Tehnika: Kada se dovoljno uzbudio, okrenite mu leđa i oslonite svoje noge na njegove. Obuhvatite rukama njegov penis i “vodite” ga preko vaše zadnjice i klitorisa. Potom, savijte noge oko njegovih butina. Od ovog trenutka vi vodite igru. Oslonite se na stopala, mijenjajte brzinu i tip pokreta. Dok ubrzavate kretanje, stežite vaginalne mišiće radi intenzivnijeg užitka. Blago se nagnite naprijed i stavite ruke na njegove butine, što će mu pružiti još uzbudljiviji pogled.