Milijarder Ecclestone se žali na kćerke rasipnice

by | 13 Decembra, 2011
Milijarder Bernie Ecclestone optužio je svoje kćerke Tamaru (27) i Petru (22) da će spiskati čitavo nasljedstvo, a taj novac je šef Formule 1 stavio sa strane kako bi svojim unucima osigurao budućnost.
Bernie Ecclestone otkrio je da je tri milijarde funti stavio u posebnu zakladu za svoje glamurozne kćeri s nadom da će one taj novac investirati u svoju budućnost. No, nakon svega je izrazio nezadovoljstvo jer je dio tog novca potrošen na Petrino vjenčanje početkom godine te na renoviranje luksuznih vila njihovih kćeri, piše dailymail.co.uk. ‘Svojoj sam bivšoj supruzi dao novac koji je ona stavila u zakladu za sebe i za naše kćeri, a djevojke imaju pristup tom novcu. Ideja je bila da novac ulože u svoju budućnost, u nešto što bi im dugoročno osiguralo zaradu, za njihovu djecu i ostale potrebe. To se nije dogodilo. Nisu to učinile. Imaju pristup novcu i troše ga’, izjadao se Bernie Ecclestone (81).
Bernie nije zadovoljan ni Tamarinom showom Billion $$ Girl. Tvrdi da je on dodatno potaknuo njegovu kćer na trošenje novaca. Show ne može i ne želi gledati jer, kako kaže, to nije Tamara u normalnom životu već onakva Tamara kakvu oni žele prikazati. ‘ne razumijem zašto to radiš, ne treba ti novac’, rekao je šef Formule 1 svojoj kćeri, ali ona ga nije poslušala. Šokiralo ga je i koliko je novaca potrošeno na Petrino vjenčanje, pa je Slavica, njegova bivša supruga, to pokušala opravdati tako što je izjavila da je njezino vjenčanje bilo sranje i da je svojoj kćerki zato htjela priuštiti sve najbolje. Iako se u posljednje vrijeme jada zbog rasipnosti svojih miljenica, na kraju je Bernie pokušao opravdati njihovo trošenje izjavivši: ‘Koliko bi drugih djevojaka njihovih godina postupilo drukčije da su u takvoj prilici?’