Gwyneth Paltrow dizajnira za Stellu McCartney

by | 7 Septembra, 2013

Nedavno je na stranici Gwyneth Paltrow, koja se bavi zdravim načinom života i lijepim stvarima, objavljeno kako je u pripremi suradnja sa Stellom McCartney. Naime, Stella će kreirati posebnu kolekciju za Gwynethinu stranicu pod nazivom Stella McCartney x goop. Iako su i jedna i druga vrlo izbirljive po pitanju suradnji, ubrzo su se složile kako bi zajednički rad bio odlična ideja.

fashion

Kolekcija će biti predstavljena 13. septembra, a sastojati će se od komada koji bi mogli postati ključni za ormar svake djevojke.

Stella McCartney se inspirirala stilom Gwyneth koji je uvijek elegantan s kombinacijama vječnih komada koji se mogu prenositi i na sljedeće generacije.

Tako je u kolekciju ušao idealni crni pulover, tamno-sivi kombinezon, traperice i crne vunene hlače. Osim toga, u kolekciju je uključen i model torbe Beckett crne, sive i bijele boje. Cijene će počinjati od 795 dolara.

Na kolekcijama za goop već su radili Cynthia Rowley, Rag & Bone, Warby Parker i Alexandra von Fürstenberg, a sada više nije upitno kada će dobre prijateljice Stella i Gwyneth započeti vlastiti projekt.

Izvor: Ljepota.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.