Roditeljske muke: Sine, idi od kuće, molimo te

by | 21 Septembra, 2011
Nemoćan da ubijedi 41-godišnjeg sina da se osamostali i napusti roditeljski dom, jedan italijanski bračni par odlučio je da se obrati advokatu za pomoć i, ako bude neophodno, presavije tabak. Umornim roditeljima dozlogrdilo je da dvore svog nasljednika pa je odluka pala da makar i preko suda dođu do malo mira i tišine.
Nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja da ubijedi svog 41-godišnjeg sina da napusti roditeljsko gnijezdo, jedan italijanski bračni par iz Venecije je u očajanju angažovao advokata kako bi pod starost ugrabio malo mira i tišine, pišu italijanski mediji.
Roditelji, čiji identitet nije otkriven, kažu da su se umorili od svakodnevnog kuhanja, pranja i peglanja za svog "matorog" potomka.
"Ne možemo više. Moja supruga je pod stresom i mora u bolnicu", požalio se otac koji se za pomoć obratio udruženju potrošača ADICO.
Iako ima dobar posao, nezahvalni sin i dalje živi kod roditelja od kojih zahtijeva da mu peru i peglaju odjeću i svakodnevno pripremaju obroke.
"On apsolutno nema namjeru da ode od kuće, a zna i da se ponaša agresivno", kaže advokat koji je sinu svojih klijenata napisao pismo u kojem mu savjetuje da se iseli u roku od šest dana ukoliko ne želi da protiv njega bude pokrenut sudski postupak.
Ako odbije, advokat će od suda tražiti da odredi mjeru zaštite roditelja od sina.
Predstavnici udruženja ADICO navode da se sa istim problemom suočava na stotine italijanskih porodica koje jedva čekaju da im se djeca isele kako bi promijenile brave na ulaznim vratima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.