LJ&Z Holiday Giveaway: Poklanjamo ti Glowing Gold paletu sjenki iz Avona

dec 18, 2020 POKLONI I AKCIJE

Drage naše, u vrijeme darivanja, a u saradnji s našim klijentima, obradovaćemo vas prigodnim, lijepim i vrijednim poklonima! Odbrojavamo do 2021. godine i trudićemo se da svakog dana nagradimo čitateljice/čitatelje našeg portala i/li pratiteljice/pratitelje naših društvenih mreža (Facebook i Instagram).

Vaše je da nas pratite iz dana u dan na webu i na društvenim mrežama, pratite i hashtagove #LJZgiveaway i #LJZpoklonizavas – okušate sreću i možda baš vas obraduje Djed Mraz.

Dvanaesti poklon ispod LJ&Z jelke koji možete osvojiti je Glowing Gold paletu sjenki, a daruje ih Avon!

Kao što i koži odgovara koži određena nijansa pudera, tako i boja očiju “voli” pojedina sjenila više od ostalih. Iako je to uveliko stvar ukusa, nekoliko savjeta donosi vam Avonova beauty trenerica Maria Santini.

Danas vam predstavljamo Avonovu Glowing Gold paletu sjenila za oči u svjetlucavim zlatnim i zemljanim nijansama koja sadrži mat, sjajna i metalik sjenila. Omogućuje svima kreiranje i dnevnog i večernjeg looka.

Sjenila se mogu koristiti zasebno i u kombinaciji. Avon savjetuje da svjetlije nijanse koristite kao bazu te na njih dodajete sjajne i metalik nijanse. Naravno, sve trebate zaokružiti dobrom maskarom!

Kako do poklona?

Ovaj poklon namijenili smo našim Facebook pratiteljicama! ***Ako niste, zapratite nas na facebooku @ljepotaizdravlje.ba

Lajkujte i podijelite ovu objavu javno, na vašem Facebook zidu, a u komentaru označite dvije prijateljice i dodate hashtagove #LJZgiveaway i #LJZpoklonizavas

Dobitnice poklona biće izabrane uz pomoć aplikacije Random Comment Picker i njihova imena objavićemo sutra. Sretno svima!

S. Vujanović

Avon; Visivasnc / Getty via Guliver

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.