LJ&Z i Tropik poklanjaju “Petominutne bajkovite priče”

maj 14, 2021 POKLONI I AKCIJE

Postoje priče uz koje su odrastale generacije, kao i likovi koje vole mnoge generacije.

Ova knjiga donijeće svima dobro poznate bajke koje su nam nekada pričale mame, tate, bake, dede, koje smo čitali kroz odrastanje, a koje smo možda i već pričali djeci… Majstor fantazije i nekih od najljepših bajki svih vremena Disney će nam na svoj jedinstven način predstaviti zbirku od pet priča. Djeca će uživati u bajkama koje su postale klasici, a roditelji će se podsjetiti dobro poznatih priča iz svog djetinjstva. Knjiga Petomintne bajkovite priče je spoj bajki iz davnina kao što su Crvenkapica, Čarobni grah, Ivica i Marica, dok su u glavnim ulogama dobro poznati Disneyjevi junaci Miki, Mini, Šiljo, i mnogi drugi…

LJ&Z i Tropik svake sedmice poklanjaju – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Vjerujemo da će čitanje biti istovremeno sentimentalno i uzbudljivo. Nadamo se da će vas priče inspirisati da sa djecom podijelite i neke druge priče koje ste pročitali ili događaje koje ste doživjeli u djetinjstvu.

Za najranije godine djetinjstva nas vežu sjećanja i osjećaji i divno je kada su oni lijepi, ispunjeni toplinom, nježnošću i ljubavlju. Odvojite svaku večer vrijeme za čitanje sa djecom i postanite vlasnici neotuđivih sjećanja na zajedničke trenutke. Djeca su sjajni slušaoci! Njihova mašta, kreativnost i rječnik će se razvijati i obogatiti ih za cijeli život.

 

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!

KAKO DO POKLONA?

Jedan primjerak knjige “Petominutne bajkovite priče” možete da osvojite i vi.
Lajkujte ovu objavu, a u komentaru tagujte nekoga kome biste poklonili ovu divnu knjigu i obavezno podijelite objavu na vašem Facebook profilu, javno!

*Samo oni/e koji/e urade sve navedeno konkurišu za nagradu!
Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!

Sretno svima!

S.V.

Tropik doo PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.