LJ&Z i Tropik poklanjaju Petominutne priče za dobro jutro

23. knjiga iz kolekcije "Petominutnih priča" donosi priče za dobro jutro.

by | 15 Jula, 2021
Petominutne priče za dobro jutro

Bilo koje doba dana je sjajno za čitanje, jer čitanje razvija maštu, podstiče komunikaciju, kreativnost, donosi nova znanja, inspiriše, poboljšava koncentraciju, pažnju

Kolekcija Disney Petominutnih priča namijenjena je djeci predškolskog i ranog školskog uzrasta. Svaka knjiga sadrži pet priča za koje je potrebno otprilike pet minuta da se pročitaju, upravo zbog toga i cijela kolekcija nosi taj naziv.

LJ&Z i Tropik svake sedmice poklanjaju – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

U pričama su dobro poznati likovi iz Disneyjevih crtanih filmova u novim situacijama okupljeni oko tema koje su zanimljive djeci i njihovim roditeljima.

Divne Petominutne priče za dobro jutro

U novoj knjizi Petominutne priče za dobro jutro stiže nam pet predivnih priča. U prvoj priči nastaloj prema Disneyjevom filmu U potrazi za Dori, zaboravna plava ribica i njeni drugari Nemo i Marlin igrali su žmirke. Koliko je zabavno igrati žmirke sa Dori saznat ćete i sami.

Miki Maus i njegovi prijatelji pokušali su da nađu spas od ljetne žege. Dan su odlučili da provedu rashlađujući se u jezeru. Bilo im je savršeno!

Princeza Snježana je jednog sušnog dana uspjela da pomogne životinjicama koje su se našle u nevolji. Od tada su postali prijatelji. A sve to ima veze sa bunarom želja. Priča je lijepa i poučna.

U priči Dobar san za dobar dan Winnie Pooh i njegovi prijatelji jednog proljetnog dana pokušavali su da pomognu Zekohopu koji nije mogao da spava od cvrkuta jedne porodice ptica. Na kraju se sve dobro završilo, zeka je dobio mir za spavanje, a Winnie Pooh najljepšu uspavanku!

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!

KAKO DO POKLONA?

Jedan primjerak knjige Petominutne priče za dobro jutro možete da osvojite i vi.
Lajkujte ovu objavu, a u komentaru tagujte nekoga kome biste poklonili ovu divnu knjigu i obavezno podijelite objavu na vašem Facebook profilu, javno!
*Samo oni/e koji/e urade sve navedeno konkurišu za nagradu!
Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!

Sretno svima!

S. Vujanović

TROPIK PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.