LJ&Z i Tropik poklanjaju “Petominutne priče za vesele trenutke/za šuškanje”

apr 8, 2021 POKLONI I AKCIJE

Neki od najprijatnijih momenata su povezani sa osjećanjem udobnosti, mira, spokoja i bliskosti sa onima koje najviše volimo. Odvojite vrijeme tokom dana, a posebno tokom večeri za čitanje priča i šuškanje.

Vrijeme koje provodimo sa djecom u čitanju knjiga ima dobrih strana, a najviše nam pomaže da se opustimo i uživamo sa djecom.

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

U knjizi koja je od ovog četvrtka dostupna na svim kioscima pronaći ćete pet novih priča u kojima su Ana, Elza, Sven, Kristof, princeza Bela, Abu, Aladin, Jasmina, igračke iz priče o igračkama i djevojčica Boni, kao i odvažna princeza Sofija.

Uživat ćete u pustolovinama Disneyjevih junaka kroz priče koje smo odabrali za ovu knjigu. Čitati djeci je zabavno, povezujuće, poticajno kako za djecu tako i za one koje im čitaju. Stvarate male čitače otkrivajući im novi svijet mašte, likova, specifičnog rječnika. Razvijate njihov govor, mogućnost sagledavanja i prepričavanja različitih situacija i događaja, pomažete im da kroz priče njima poznatih junaka dotaknu teme koje ih okupiraju, zabavljaju, koje su im možda nejasne, zbunjujuće ili smiješne.

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!

KAKO DO POKLONA?
Jedan primjerak knjige “Petominutne priče za vesele trenutke/za šuškanje” možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, a u komentaru tagujte nekoga kome biste poklonili ovu divnu knjigu i obavezno podijelite objavu na vašem Facebook profilu, javno!
*Samo oni/e koji/e urade sve navedeno konkurišu za nagradu!
Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!
Sretno svima!

Tropik PR

Tropik doo PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.