LJ&Z i Tropik poklanjaju “Petominutne pustolovne / avanturističke priče”

apr 2, 2021 POKLONI I AKCIJE

Djeci, a vjerovatno i većini roditelja avanturističke priče mogu biti sjajne i zabavne. Pored toga, pomoći će nam da naučimo i neke važne lekcije.

Trudimo se da naučimo djecu mnogim vještinama uz koje će moći da se što bolje snađu, budu bezbjedni i da se uz sve to i zabave. U ovoj knjizi možda ćete pronaći neka rješenja ili teme za situacije o kojima želite da razgovarate.

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

FOTO: Tropik doo PR

Novih pet priča odvešće vas u razne avanture u jedan zamak, na dno okeana, prisustvovaćete šumskoj poplavi, splavarićete riječnim brzacima i osjetiti toplinu afričke savane.

Čitati djeci je zabavno, povezujuće, poticajno kako za djecu tako i za one koje im čitaju. Stvarate male čitače otkrivajući im novi svijet mašte, likova, specifičnog rječnika. Razvijate njihov govor, mogućnost sagledavanja i prepričavanja različitih situacija i događaja, pomažete im da kroz priče njima poznatih junaka dotaknu teme koje ih okupiraju, zabavljaju, koje su im možda nejasne, zbunjujuće ili smiješne.

FOTO: Tropik doo PR

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!

KAKO DO POKLONA?
Jedan primjerak knjige “Petominutne pustolovne / avanturističke priče” možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, a u komentaru tagujte nekoga kome biste poklonili ovu divnu knjigu i obavezno podijelite objavu na vašem Facebook profilu, javno!
*Samo oni/e koji/e urade sve navedeno konkurišu za nagradu!
Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!
Sretno svima!

ljepotaizdravlje.ba / PROMO

Tropik doo PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.