#LJZGiveaway: Poklanjamo miris za žene koje prave hrabre poteze!

Pred nama je još jedno mirisno darivanje! Ovog mjeseca preporučujemo (predstavljamo) i poklanjamo Boss Alive miris!

by | 5 Aprila, 2021

U saradnji s našim prijateljima, kompanijom Orbico Beauty, pred nama je još jedan mirisni #LJZGiveaway – a predstavićemo vam fantastični Boss Alive. 

Foto: Orbico Beauty PR

Miris je kreirala poznata Annick Menardo, a inspirisan je ženama koje prave hrabre poteze! ALIVE definišu ženstvenost, magnetizam i snaga, upravo one karakteristike kojima svakoga dana zrači BOSS žena dok stvara vlastitu definiciju uspjeha.

Foto: Orbico Beauty PR

Neodoljivo magnetičan i snažan, BOSS ALIVE je višeslojan kao i žena koja ga nosi. On joj daje samopouzdanje da nastavi svojim putem i definiše vlastitu verziju uspjeha. Svaki put kada ga nanese prisjeti sa da je živjeti u sadašnjosti mjesto na kojem se osjeća najispunjenije, slobodno i sretno, a svaki trenutak donosi novo značenje – i to je ono što je čini #FeelALIVE.

U kampanji za novi miris nastupaju Emma Roberts, Laura Harrier, Bruna Marquezine i Chloe Bennet kako bi predstavile modernu i višedimenzionalnu stranu BOSS žene, bezbrižne, samouvjerene i inspirisane.

Foto: Orbico Beauty PR

Mirisne note

FENOMENALNA VOĆNA EKSPLOZIJA

Slatke note jabuke s oštrim notama crne ribizle, šljive i toplog cimeta izražavaju se u svakom trenutku – kao  podsjetnik da život može biti izvor beskrajne sreće ako se živi punim plućima. Dodatak vanilije s Madagaskara, ukusno slatke, brzo se razvija i postaje potpis parfema, simbol životne radosti koju ALIVE žena posjeduje

OSNAŽENI CVJETNI MAGNETIZAM

Indijski jasmin Sambac u srcu je novog mirisa. Simbol blistave ženstvenosti, jasmin zrači jednostavnošću i  privlačnošću, obavija sva osjetila svojim magnetizmom i donosi samopouzdanje. U kontrastu notama jasmina su suptilne arome timijana, kao odraz savršene harmonije.

SAMOUVJERENA DRVENASTA ŽENSTVENOST

Okosnicu ALIVE mirisa čine strukturirana i profinjena kineska cedrovina u kombinaciji s kremastim notama  sandalovine, maslinovog drveta i zlatnog drveta s Aljaske. Snažna, ali ugodna toplina i snaga koja vas inspiriše da
nastavite u ritmu svog bubnja.

Kako do poklona?

Pravila darivanja saznaćete na Instagram profilu @ljepotaizdravlje

S. Vujanović

Orbico Beauty PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.