POKLON: Deveti nastavak kolekcije “Prvi put s Peppom” – “Peppa i zubić-vila” je u prodaji

by | 2 Juna, 2022

Deveti nastavak kolekcije “Prvi put s Peppom” – “Peppa i zubić-vila” je u prodaji, a mi vam poklanjamo dva primjerka!

Zabavne i poučne slikovnice o prvim dječjim iskustvima

Od kada je u naše krajeve došla zubić-vila budi veliko interesovanje djece koja sa nestrpljenjem čekaju da im ispadne prvi zub. Tada se zubić pred spavanje pažljivo stavlja pod jastuk i sa nestrpljenjem se čeka jutro kako bi se otkrilo šta je zubić-vila donijela na poklon i da li je zaista odnijela zubić… Za mnogu djecu i njihove roditelje to su veoma važni trenuci u odrastanju.

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće  – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

U devetoj knjizi Peppi ispada prvi put mliječni zub i ona se sprema za dolazak zubić-vile. Šta se tačno desilo i da li je Peppa uspjela budna da dočeka vilu pročitaćete u ovoj knjizi.

Kolekcija Prvi put s Peppom probudila je veliko interesovanje kako djece, tako i roditelja.

Peppa i zubić-vila

Poučne slikovnice o Peppinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u lunaparku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog četvrtka u prodaji!

Propuštene naslove možete naručiti na www.tropik.ba, sa mogućnošću dostave u cijeloj BiH.

KAKO DO POKLONA?

Jedan primjerak knjige “Peppa i zubić-vila” možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, a u komentaru tagujte nekoga kome biste poklonili ovu divnu knjigu i obavezno podijelite objavu na vašem facebook profilu, javno!

Dobitnice/i će izabrati redakcija!

ljepotaizdravlje.ba

PROMO