Kobasice s jajima

by | 7 Januara, 2014

kobasice-sa-jajima

Sastojci:

  • 8 roštilj kobasica
  • 8 jaja
  • ulje
  • 8 kolutova suhog vrata
  • 200 g feta sira
  • 100 g čeri paradajza

Priprema:
1. Roštilj kobasice izbockati čačkalicom na više mjesta kako se ne bi raspadale prilikom pečenja.
2. Zatim krajeve kobasica čačkalicom spojiti da se dobije krug.
3. Ovako oblikovane kobasice propržiti u teflonskom tiganju na vrelom ulju najprije s jedne, a potom i s druge strane da porumene.
4. Pred kraj pečenja u sredinu svakog kruga od kobasica staviti kolut suhog vrata, izmrviti malo feta sira i razbiti po jedno jaje. Potom kratko poklopiti da se ispeku jaja.
5. Pomoću francuske kašike kobasice sa jajima servirati na tiganj i dekorisati čeri paradajzom.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.