Trenirajte kao Jennifer Lopez – vježbe za izvajano tijelo

by | 15 Novembra, 2021
Trenirajte kao Jennifer Lopez

Vježbe za izvajano tijelo – kakvo ima Jennifer Lopez – nisu tajna. David Kirsch, celebrity fitness trener, otkrio je tajnu fit forme latino dive. Trenirajte kao J. Lo! 

Ako ste od onih koji se pitaju kako to Jennifer ostaje u formi i šta je tajna njenog izgleda – sada slijede odgovori na ta pitanja. David Kirsch, trener iz New Yorka, otkriva detalje o tome kako poznati postižu tako izvajano tijelo.

Trenirajte kao Jennifer Lopez

U  jednom intervjuu David, koji trenira i Kerry Washington i Kate Upton, kaže da razlika između dobrog trenera i onoga koji to radi za pratioce na Instagramu (pristup za koji napominje da je raširen u njegovoj industriji) jest intuitivno razumijevanje onoga što je pojedincu potrebno fizički, mentalno i duhovno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Kirsch (@davidkirsch)

“To je ono što često nedostaje – frustrirajuće je što se ovaj aspekt treninga prešućuje”, kaže on. Tako da izgled i kako se Jennifer osjeća nije samo zbog vježbanja. Različiti faktori ulaze u igru, uključujući način života, ishranu, stres, pa čak i vrstu ljudi kojima je netko okružen.

Vježbe za izvajano tijelo

“Jennifer je pedantna u pogledu jela, spavanja i generalno o svemu u svom životu”, kaže on.

“Nije u pitanju samo fizički nivo – radi se o transformaciji svakog aspekta vašeg života. Jennifer i ja puno hodamo, radimo i hodajući čučanj, koji je odličan za unutršnju stranu bedara i stražnjicu. Tu su još i ‘mrtvo dizanje’ jednom nogom i boks”, kaže poznati trener.

Pročitajte i… Trenirajte kao Jennifer Lopez: 20-minutni fitness program

Osim toga Kirsch uvijek uključuje elemente pilatesa u trening.

“U njene treninge ubacujemo cardio, pliometriju, cijelo tijelo i donji dio tijela – oni su vrlo, vrlo intenzivni i ona shvata sve vrlo ozbiljno”, dodaje.

Ali to nije sve! Osim ovako raznovrsnih treninga, tu je i zdrava ishrana. Iako je poznatima definitivno lakše da  žive takav život, svodi se na to da je važno barem nešto činiti za sebe i svoje zdravlje, i bolje raspoloženje.

Tekst originalno objavljen na: www.ljepotaizdravlje.hr

ljepotaizdravlje.ba

Emma McIntyre / Staff via Getty Images Entertainment