Alta Shopping Night – Mjesto gdje se sve spaja

by | 11 Juna, 2015

U sklopu Alta Shopping Night-a u petak 12.06.2015. od 17 do 23 sati sve posjetioce očekuju popusti za kupovinu i sjajna zabava!

alta

Alta Shopping Centar, na Marijin Dvoru, u ulici Franca Lehara broj 2., poznat je da posjetiocima pruža brz i jednostavan pristup osvježavajućoj ponudi novih doživljaja. Pod sloganom “Mjesto gdje se sve spaja” posjetioce Alta Shopping Night-a očekuju sjajni popusti na kupovinu, zabava uz DJ Jasmine Palavra od 18 do 20.30h, te zanimljiva dekupaž radionica.

Pored dobre zabave Alta nudi sasvim novo iskustvo kupovine uz bogatu ponudu raznovrsnih trgovina i drugih zanimljivih sadržaja, a tokom Shopping Night-a uživaćete i u specijalnim popustima. Jedinstven izgled Alta Shopping Centra svojim gostima pruža užitak kupovine koji zaslužuju.

U sklopu Alta Shopping Night-a lifestyle časopis GRAZIA organizira druženje sa svojim čitateljicama u ugodnom ambijentu restorana Vapiano gdje će svi prisutni moći uživati u osvježavajućim napicima, te ukusnim slatkim delicijama. Povod i tema samog druženja jeste razmjena iskustava čitateljica sa redakcijom Grazie, kao i nove ideje, prijedlozi i sugestije za unaprijeđenje našeg i vašeg omiljenog štiva. Druženje će trajati od 18 do 20 sati, a sve zainteresovane čitateljice pozivamo da nam se jave putem maila [email protected] i na vrijeme osiguraju svoje mjesto.

Dobar provod, isplativa kupovina i animacija za cijelu porodicu u Alta Shopping Centru – mjestu gdje se sve spaja!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.