Ladies night u Cinema Cityju: Družimo se uz film “Kao šef”

by | 3 Marta, 2020

Drage naše, 5. marta od 19.30 sati u Cinema Cityju družićemo se na posebnom izdanju Ladies Night eventa, a gledaćemo film “Kao šef”. I ovaj susret biće u znaku dobre zabave, ukusnih zalogaja i divnih žena zbog kojih je svaki  Ladies Night ugodno i lijepo iskustvo! Da ova noć protekne u fantastičnoj atmosferi potrudiće se prijatelji projekta: Prirodna kozmetika Glorija, Oxette BiH, Argeta, Zonin Prosecco i Limona! 

Više o filmu: 

Najbolje prijateljice Mia i Mel žive život iz snova vodeći vlastitu kozmetičku kompaniju koju su izgradile od početka. Nažalost, zapadaju u finansijske poteškoće, a iz tih problema mogu se izvući ukoliko pristanu da ih otkupi zloglasni mogul kozmetičke industrije Claire Luna. Nova poslovna ponuda staviće na iskušenje dugogodišnje prijateljstvo Mije i Mel, a svijet ljepote više neće biti tako lijep.

Više o prijateljima specijalnog martovskog Ladies Nighta čitajte na sljedećim stranama…  a na kraju teksta saznajte kako možete da osvojite dvije ulaznice!

Prirodna kozmetika Gloria – korak više u njezi kože!

Jedan od dnevnih prioriteta svake osviještene dame 21. vijeka je njega kože. Zbog toga dame, u potrazi za adekvatnim rješenjima, sve češće posežu za prirodnim proizvodima, jer je poznato da proizvođači prirodne kozmetike zaista čine korak više u nastojanju da ponude pouzdano i ljekovito rješenje za sve eventualne probleme prilikom njege kože.

Na svu sreću, i na našim prostorima imamo takvih proizvođača, a Prirodna kozmetika Gloria je upravo jedan od njih.

Zonin – Prosecco tradicije, kvalitete i svakog prazničnog događanja

Zonin Prosecco 1821 svojim uvijek posebnim dizajnom boce nudi eleganciju u okusu, profinjenost u serviranju te uživanje prilikom ispijanja jednog od najprodavanijih svjetskih prosecca.

Zonin dugogodišnjom tradicijom od daleke 1821 godine svrstava se kao sinonim za kvalitet te simbol vinarstva i vinske kulture. Dobitnik je mnogih prestižnih nagrada, a u 2019-toj godini proglašen je najprodavanijim pjenušcem u svijetu.

Limona – boca puna Mediterana

Limona je kreirana na Mediteranu, gdje su polja limuna konstantni podsjetnik bogatstva ovog dijela svijeta.

Jedinstvena je po mnogočemu – unikatnoj recepturi, osvježavajućem i slatkastom okusu, posebnim voćnim kombinacijama te ambalaži koje odiše prirodom Mediterana. Napravljena je na prirodnoj bazi, bez umjetnih boja i aditiva.

Argeta hummus namazi puni dobrih sastojaka

U potrazi za brzim obrokom koji ne šteti vašem zdravlju, prirodna teglica s povrćem zvuči kao odlična ideja, zar ne

Argeta hummus namazi, na bazi leblebije, koja je puna proteina potrebnih za uravnoteženu ishranu, sadrže samo prirodne sastojke, bez konzervansa, pojačivača ukusa, glutena i vještačkih boja. To je upravo razlog zašto je svaki Argeta hummus jednistven i neponovljivog ukusa, te nudi prirodno iskustvo.

Oxette u “Think Pink” humanitarnoj kampanji!

Oxette BiH – svijet satova, nakita i asesoara ove godine slavi 10. godišnjicu svog postojanje u BiH.

Misija i vizija branda su dovele do ideje o zajedničkoj saradnji sa najuspješnijom organizacijom u BiH koja se bavi osnaživanjem zdravlja žena – “Think Pink- Zajedno smo jedno”.  U susret Međunarodnom danu žena, zajedničkom kampanjom “Ne zaboravi biti sretna” imamo za cilj podizanje svijesti o karcinomu dojke i promociji zdravlja svake žene. Kupovinom OXETTE posebnih modela čiji simboli predstavljaju ljubav, donirate 10% organizaciji “Think Pink”.

Kako do ulaznica?

Ako i vi želite da budete dio našeg druženja dovoljno je samo da budete brze i uz malo sreće osvojite dvije ulaznice. Vaš zadatak je da nam u komentaru na ovaj post na našoj stranici na Facebooku napišete ko su prijatelji Ladies Nighta?

Sretnu dobitnicu odabraćemo sutra.

Sretno!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.