Peugeot i uz 16. Jazz Festival

by | 30 Oktobra, 2012
Kompanija Vermont, generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda za BiH već pet godina podržava Jazz Festival smatrajući ovu manifestaciju jednim od najkvalitetnijih kulturno-muzičkih događaja u Bosni i Hercegovini.
Jazz Fest će od 30. 10. do 4. 11. okupiti vrhunske svjetske jazz zvijezde i uz Peugeot, dugogodišnjeg partnera, učesnicima i učesnicama Festivala omogućiti sigurnu i udobnu vožnju tokom njihovog boravka u Sarajevu. "Drago nam je da je Peugeot već pet godina uz Jazz Festival i da nastavljamo sa tradicijom spajanja elegancije i kulture. Ponosni smo što su značajna imena svjetske jazz scene gosti ovog festivala i što im možemo omogućiti da se uz vožnju u Peugeot vozilima osjećaju još ugodnije u BiH. Organizatori Jazz Festa su Peugeot vozila zbog kvaliteta, elegancije, prepoznatljivog stila i udobnosti prepoznala kao odgovarajućeg partnera i uvjereni smo da će ta saradnja trajati još mnogo godina", istakao je Ismet Kapo, direktor kompanije Vermont. U šest festivalskih dana publika će imati priliku da uživa u koncertima Taksim tria, Badi Assada, Dhafera Youssefa, Bojana Z i mnogih drugih. 
Ljubitelji i ljubiteljice jazza će imati priliku da i ove godine u Peugeot "coffee corneru" u holu BKC-a uživaju prije i poslije koncerata i upoznaju se sa novitetima ovog branda. 
Peugeot u BiH podržava nekoliko projekata koji imaju društveno odgovoran karakter i na taj način nastoji pomoći u razvoju društva i podržati slične manifestacije koje će i u budućnosti obogatiti kulturni život građana i građanki BiH.