U Sarajevu otvoren preuređeni fitness centar ”Lifestyle Club”

by | 24 Oktobra, 2013

U Sarajevu je svečanom ceremonijom otvoren preuređeni fitness centar Lifestyle Club, a nakon oficijalnog dijela za prisutne goste i predstavnike medija upriličen je coctail party.

DSC_8200-1

Ljubitelji dobrog životnog stila od sada će moći uživati u preuređenom Lifestyle Club-u, namijenjenom onima koji život žive punim plućima. U lijepo uređenom i modernom ambijentu svojim članovima nudi kvalitetnije i unapređenije usluge. Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji i stručnosti osoblja pomoći će posjetiteljima da usklade tijelo i duh, te da uz pomoć treninga pomjere granice svoje izdržljivosti.

Ovom prilikom, razgovarali smo sa fitness instruktoricom i vlasnicom Lifestyle Cluba Giovannom Paparella, koja je kazala da će se svi posjetitelji fitness centra u lijepo uređenom prostoru i uz ljubazno i profesionalno osoblje poboljšati kondiciju, oblikovati tijelo, relaksirati se, zabaviti se i živjeti zdravije.

_MG_5195

“Svijet fitnessa je uzbudljiv i kreativan. Što se tiče Lifestyle Club-a on je proizvod mog dugodišnjeg iskustva u ovom zabavnom i magičnom svijetu koji se stalno preobražava. Naši treneri nisu samo uobičajeni sportski stručnjaci već masteri pet vještina i prakticiraju vrhunske Les Mills sisteme treninga. U svakodnevnom radu koristimo najnaprednije sprave koje omogućavaju da na jednostavan i efikasan način ostvarite željene rezultate te smo posvećeni kontinuiranom unapređenju svojih uluga kako bismo osigurali vrhunski kvalitet i podršku svojim članovima”, dodala je gđa. Paparalla.

Lifestyle Club omogućava članovima da uz pomoć individualnih ili grupnih treninga svoju kondiciju dovedu na zavidan nivo te nudi programe kao što su: Bodycombat, Bodystep, Bodybalance, Zumba, RTP, Body Fat Burning i 50plus. Osim vrhunske usluge i najsavremenije opreme, članovima je omogućeno vježbanje na Preva® spravama, zahvaljujući kojima dobijaju personalizirano fitness iskustvo koje ih zabavlja i motivira da postignu, ali i prevaziđu svoje fitness ciljeve. Sprave su povezane s mobilnom aplikacijom, tako da korisnici uvijek mogu pratiti koliko su napredovali. Također, nude Power Plate® spravu koja uz svoju naprednu vibracijsku tehnologiju pomaže korisnicima da postignu rezultate za značajno manje vremena u odnosu na neke druge vrste vježbi.

_MG_5237

Lifestyle Club nalazi se na adresi Mula Mustafe Bašeskije br. 58, a više informacija možete pronaći na web stranici lifestyleclub.ba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.