Evo kako su neke od celebrity beba najavljene svijetu! / VIDEO

by | 29 Jula, 2015

Jedna od važnijih zadnjih showbizz trudnoća u svijetu je upravo ona starlete Kim Kardashian. I dok ona lomi internet svojom pojavim i ponašanjem koje očito zabavlja samo nju, mi smo se odlučili prisjetiti nekih od najzanimljivijih objava trudnoća u posljednjih desetak i više godina.

gwen-stefani

Sedmicama nakon svih nagađanja, bivši par Jennifer Lopez i Marc Anthony odlučili su obznaniti da čekaju svoje prvo dijete na zadnjem koncertu zajedničke turneje 2007. godine u Miamiu.

2012. godine dok je nastupao u Atlantic city-u, Kanye West zaustavio je koncert i zamolio preko 5000 posjetitelja da “make some noise for my big mama” aludirajući na to da Kim i on čekaju svoje prvo dijete.

Gwen Stefani je na jedan jako zanimljiv način dala do znanja da očekuje prvo dijete. Iako nikada nije službeno priznala da je trudna ili postavila neke fotografije sebe sa trbuhom, pjevačica je objavila sliku sa krunom na instagramu, a ispod nje je samo napisala “I was ready to hand over the crown. but I guess I am still queen of the house. #itsaboy #surroundedbyboys.”

Zoë Saldana najbolji je primjer kako nekada najbolje prijateljice ne mogu držati jezik za zubima. Britney Spears bila je toliko uzbuđena zbog trudnoće svoje kolegice iz filma Crossroads da je u emisiji Entertainment Tonight otkrila da Zoë čeka blizance.

Jedno od najljepših objavljivanja trudnoće svijetu dogodilo se 2011. godine kada je Beyonce na MTV video music awards izvodila pjesmu “Love on top” te je na kraju iste bacila mikrofon, otkopčala sako i počela se maziti po trbuhu.

[youtube GI1OJyKBtYw]