Prelistavanje! Koje teme donosi junski broj Ljepote & Zdravlja

by | 30 Maja, 2023

Prelistavamo junski broj Ljepote & Zdravlja, koji vas čeka na kioscima od 31. maja do 29. juna. Donosimo izbor iz tema koje smo odabrali ovog mjeseca i sa mnogo ljubavi i pažnje pripremili za vas

Junski broj Ljepote & Zdravlja je na kisocima: Pred vama je kratki pregled tema. Uživajte!

#1 Bojana Barović – otvoreno o tijelu nakon porođaja

Fotografija: Mirko Tabašević

Četiri mjeseca nakon porođaja, manekenka koja se upustila u vode kozmetičke industrije, otvoreno govori o svom tijelu, novim oblinama i dojenju treće bebe. Bojana ističe: „Psihofizički sklad – moj je imperativ“

#2 LJ&Z izbor brendova kupaćih kostima!

Sunce je stiglo, a mi tim povodom predstavljamo brendove kupaćih kostima, zahvaljujući kojima ćete maksimalno uživati u vrelim danima.

#3 Uspostavite ritam i podignite energiju

Ko se trenutno ne osjeća iscrpljeno? Nova istraživanja otkrivaju da 38% ljudi kaže da se stalno osjeća umorno, pri čemu priznaju da prosječno spavaju po šest sati noću i nisu baš dosljedni u izboru zdravih obroka. Šta možemo promijeniti?

#4 Hackiranje metabolizma najsavremeniji pristup za dug i kvalitetan život

O tome zašto dijete ne uspijevaju, kako bolje razumjeti metabolizam i šta treba uraditi da bi se metabolizam ubrzao, razgovarali smo sa Almirom Maljevićem, trenerom i certificiranim ekspertom za metabolička testiranja u PFHSC trening centru.

#5 Kayaking wonderland

Najbolji svjetski kajakaš izveo impresivan podvig u našoj zemlji. Do sada neviđena sportska avantura na vodama u BiH. Najtrofejniji kajakaš svijeta Peter Kauzer pridružio se najboljem domaćem kajakašu, Banjalučaninu Darku Saviću, u izazovu veslanja 100 km različitim vodenim putevima u Bosni i Hercegovini tokom samo četiri dana, na preko 10 različitih lokacija.

ljepotaizdravlje.ba

ljepotaizdravlje.ba