Prelistavanje! Koje teme donosi junsko izdanje Ljepote&Zdravlja

Evo prilike da zavirite među stranice najnovijeg štampanog izdanja Ljepote & Zdravlja...

by | 31 Maja, 2021

Na naslovnici junskog broja dočekuje vas glumica Rose Byrne, čiju novu seriju – “Physical”, jedva čekamo. Centralna tema ove priče je život prosječne američke domaćice iz 80-ih godina prošlog vijeka, koje je otkrila aerobik te iskoristila ovaj oblik treninga kao sredstvo za postizanje ogromnog uspjeha i osvajanje titule fitness gurua.

Šta smo još pripremili u junu? Izdvajamo ovih pet tema…

#1 Dosije koža 

Ljeto je na pragu, što znači da je i posljednji momenat da svoju kožu pripremite za izlaganje pogledima, i to od glave do pete. Ne dozvolite da problemi s kožom postanu pogodno tlo za razvoj frustracija – oslonite se na preparate s naše kozmetičke liste. Od onih za zaštitu od sunca, preko proizvoda za relaksaciju kože, za podmlađivanje, protiv akni, celulita, strija, za učvršćivanje tijela, pa do dermokozmetike – sve je tu.

#2 Na smjeni sezona…

…živa u termometru penje se visoko! Ovo je sneak peek u #ljeto2021 i klasične komade i svestrane novitete koje ćemo nositi ove tople sezone! Kopiranje: dozvoljeno!

#3 Balans & snaga

Joga ne podrazumijeva samo vježbe istezanja (što je veoma česta zabluda). S glumicom i joga instruktorkom Monikom Romić razgovarali smo o različitim benefitima joge, a za nas je izdvojila položaje koji istovremeno utiču na balans i jačaju mišiće.

#4 Idite u susret promjenama

Životni tok se sastoji od vaza koje se prelivaju jedna u drugu, a svaka sa sobom nosi specifične zadatke, kao i krize koje treba da prevaziđemo – kako bismo napredovali.

#5 U dodiru s prirodom

Nordijski koncept “friluftsliv” nudi baš ono što nam je u ovom trenutku potrebno: boravak na otvorenom i zadovoljstvo svim onim što nam priroda pruža. Donosimo objašnjenja kako da usvojite ovaj životni stil.

S. Vujanović

Ljepota&Zdravlje

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.