Veliki zimski dvobroj Ljepote & Zdravlja: Uz svaki primjerak Mamacom&ja časopis na poklon! A evo i koje teme vas čekaju…

by | 30 Decembra, 2022

Zavirite sa nama u zimski dvobroj Ljepote & Zdravlja, koji vas na kioscima čeka od 30. decembra do 27. februara. Evo šta možete pronaći u njemu!

Krajem decembra obično odlučujemo šta ćemo početi ili prestati da radimo od Nove godine. Međutim, postoje istraživanja koja govore da će u vrijeme kada budete čitali sljedeći broj Ljepote & Zdravlja samo osam posto ljudi i dalje nastojati da realizuje svoje novogodišnje odluke. Zašto tako brzo odustajemo? Jesu li ciljevi bili nerealni ili nas svakodnevica toliko „ubija u pojam“ da brzo gubimo motivaciju? Da li, dok motivacija blijedi, ostajemo bez šanse da postignemo nešto zaista veliko?

#1 Plus: Novi broj časopisa za mame i trudnice Mamacom&ja!

Saradnja koja motiviše i inspiriše, usmjerava i pomaže da se nove životne uloge iznesu sa poštovanjem i dostojanstvom koje svaka žena zaslužuje.

U novom broju časopisa Mamacom&ja očekuju vas sljedeće teme: Post traumatska stresna reakcija, Rast i razvoj do trećeg mjeseca, Baby handling, Dijastaza kao i intervju sa Ivonom Aleksić.

#2 Ugovor sa sobom: Mogu ja to!

O motivaciji smo pričali sa nekada vrhunskim odbojkašem, a danas sportskim psihologom, Andrijom Gerićem, ali i sa tri žene koje su uspjele da ispune obećanja koja su, prije svega, dale sebi.

Bojana Stamenov danas ima 80 kilograma manje nego u februaru 2021. godine, Ana Mihajlovski je uspela da istrči polumaraton za manje od dva sata i petnaest minuta, a Vera Stevanović i njen suprug Miloš su se uselili u stan koji su sebi priuštili zahvaljujući predanom radu u digitalnom svijetu…

#3 Zimski dvobroj donosi priču s naslovnice: Severina Vučković – Uvijek na vrhu

Njena karijera traje decenijama, vlasnica je mnogih hitova i pjesama za sva vremena. Nijedan uspjeh ne može mjeriti s osmijehom i srećom svog sina. Pamti samo srećne dane, sve radi sa strašću i otvorenog srca.

U naš se život ušuljala pjesmom „Tvoja prva djevojka” i tamo ostala više od 30 godina, sve do danas. S njom smo sazrijevali, veselili se i plakali jer moć njene muzike krije se u iskrenim emocijama i nadilazi generacije. Poput kameleona, Severina se prilagođava, ali i prkosi vremenu, no pritom je jedno konstanta – ona ostaje na samom vrhu. Najveća muzička zvijezda regije svoj glas redovno koristi i za važna pitanja našeg doba, posebno ona koja se tiču žena i ravnopravnosti. Upravo zbog toga, Severina je inspiracija i definitivno žena kojoj se divimo.

 

#4 The Best of Beauty 2022

Testirali smo, konsultovali se međusobno, razgovarali sa čitateljicama, istraživali liste najprodavanijih u našim parfimerijama i drogerijama… Proučavali inovacije u kozmetičkoj industriji, procjenjivali efikasnost, uzimali u obzir bezbjednost i održivost, trudili se da zastupimo različite cjenovne razrede – i konačno sastavili listu proizvoda koji su u 2022. godini ostavili najjači utisak.

Jeste li ih isprobali? Nećete zažaliti!

#5 Detox: Samo blago prema sebi

U susret prazničnom periodu, kada na scenu stupa teško svarljiva i masna hrana, valjalo bi se pridržavati drugačijeg plana ishrane, savjetuje nam nutricionistkinja Zvezdana Ljubenković.

Nutricionistkinja Zvezdana Ljubenković, koja je dijetetiku i nutricionizam završila u okviru Visoke medicinske škole, svoje znanje i iskustvo obogatila je i kvatnom medicinom i holistikom. Stekla je znanje i aromaterapeuta, a potom je školovanje nastavila na prestižnom Kyiv Medical University u Ukrajini, odakle je ponijela zvanje praktičara informoterapije iz oblasti elektroakupunkturne dijagnostike, kao i licenciranog edukatora. O idealnom terminu za detoksikaciju ona kaže:

„Detoksikaciju organizma možemo započeti i prije praznika, kako bismo već sada pripremili tijelo za teško svarljivu hranu koja nas čeka tokom slavlja, a obavezna je poslije praznika. Značajno je istaći da detoksikacija ne smije da bude agresivna i da je najbolje raditi je postepeno i u skladu sa individualnim potrebama tijela.“

#6 Vaše zvijezde u 2023.

Postoji li iko ko se ne pita šta možemo očekivati od godine pred nama? Astrologinja Helena Cupać zavirila je, na našu molbu, u kretanja na nebu i – vijesti su (uglavnom) dobre.

Zimski dvobroj Ljepote & Zdravlja donosi veliki godišnji astro pregled.

 

ljepotaizdravlje.ba

ljepotaizdravlje.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.