Zavirite u julski broj! Saznajte koje teme donosi novo štampano izdanje Ljepote&Zdravlja

by | 30 Juna, 2023

Prelistavamo julski broj Ljepote&Zdravlja, koji vas čeka na kioscima od 30. juna do 28. jula. Donosimo izbor iz tema koje smo odabrali ovog mjeseca i sa mnogo ljubavi i pažnje pripremili za vas

Julski broj Ljepote&Zdravlja je na kioscima: Pred vama je kratki pregled tema. Uživajte!

#1 Dunja Jovanić: “Pomjerila sam granice kao nikada ranije!”

Put blogerke Dunje Jovanić munjevito se razvijao posljednjih nekoliko godina, te popularna influenserka danas ima i svoj modni brend, a njene saradnje s poznatim kompanijama donijele su joj vrlo udoban život. Ambiciozna, zabavna, vesela i odlučna, Dunja je prava definicija mlade žene koja zna šta hoće i kako da svoje namjere sprovede u djelo. S Dunjom za štampano izdanje razgovaramo o novostima u njenom životu, i na emotivnom i na profesionalnom planu.

#2 Kod dermatologa: Ljetni SOS za kožu

Zamolili smo dr Jovanu Majstorović, specijalistkinju dermatovenerologije, da nam pomogne da se izborimo s najčešćim ljetnim beauty problemima. Šta možemo uraditi sami, a kako nam mogu pomoći stručnjaci u specijalističkoj ordinaciji?

#3 Summer editorijal – Quella notte in Toscana

Fotograf: Aleksandar Arsenović / Styling: Granoff / Model: Ernest Duraković

Ta noć u Toscani. Ispričao nam je priču o jednoj viziji, ljubavi, snu, hrabrosti i strasti. O tom hotelu. „La Pace”. Priču koja nikada neće biti zaboravljena. Poželimo dobrodošlicu Granoff high-end, snenoj i razigranoj kolekciji. Poželimo dobrodošlicu ljetu i energiji mora. Ono koje neće biti zaboravljeno.

#4 Vodič kroz partnerske (i ostale) odnose

Jelena Stanivuković i David Ramadani već deset godina su najbolji prijatelji. Prijateljstvo su počeli da grade na prvoj godini fakulteta, ali tada nisu ni pomišljali da će, jednog dana, imati
zajedničko psihološko savetovalište. Tako važnom poslovnom koraku prethodilo je pokretanje Instagram profila @beautyfulminds.jd, koji nas navodi da se zainteresujemo za njihov rad. Cilj im je da to što žele da nam prenesu razumije svako, a ne samo oni psihološki obrazovani. Svako od njih ima svoje klijente, što je i logično, ali sve ostalo – od profila, preko priručnika Vladaj svojim emocijama i Moj planer sreće, do e-kurseva – stvorili su zajedno. Oboje ističu da je odlično što istovremeno imaju i mušku i žensku perspektivu, jer je činjenica da neke stvari posmatramo iz drugačijeg ugla. Razgovor s njima zamislili smo kao maksimalno sažet vodič kroz partnerske odnose, a onda smo shvatili da veliki dio te priče može da se primjeni i na prijateljske ili poslovne relacije. Uostalom, zar prijateljstvo i saradnja, baš kao i ljubav, ne iziskuju iskrenost, dobru komunikaciju, ulaganje energije, toleranciju, privrženost? U julskom izdanju saznajte kako su Jelena i David odgovorili na ključnih 10 pitanja o partnerskim odnosima.

#5 Hormonska supstituciona terapija: Za i protiv

Bez obzira na to što sve otvorenije pričamo o simptomima perimenopauze, hormonska supstituciona terapija (HST) za mnoge od nas i dalje je stigma. Da li je reč samo o predrasudi i propuštanju mogućnosti da popravimo kvalitet života, ili rizici, ipak, postoje – pitali smo dr Aleksandru Novakov Mikić, specijalistkinju ginekologije i akušerstva.

 

ljepotaizdravlje.ba

iStock via Getty

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.