Zavirite u majski broj Ljepote & Zdravlja! Evo koje teme vas čekaju!

by | 29 Aprila, 2023

Prelistavamo majski broj Ljepote & Zdravlja, koji vas čeka na kioscima od 29. aprila, a naslovnicu krasi voditeljica Amina Hodžić. Donosimo djelić tema koje smo pripremili za vas.

Naslovnicu krasi Amina Hodžić s kojom smo razgovarali o značaju ljubavi, njezi tijela i duha kao i osnaživanju žena, a na setu nas je prijatno iznenadila i svojim nevjerovatnim umijećem poziranja.

#1 Uz određene primjerke štampanog izdanja Ljepote & Zdravlja Prirodna kozmetika Gloria – Zlatni serum na poklon!

Svaka kap Zlatnog seruma od smilja pravi je dragulj za kožu i sva osjetila.. Serum ima iznimno anti-age djelovanje, smanjuje nepravilnosti, bogato njeguje i čini kožu zaglađenom i mekom.

#2 Razgovarali smo sa Majom Miljević, Hildom Halilović, Mersihom Mimom Mehić i Arietom Fetahović  koje su s nama podijelile svoje inspirativne i motivirajuće životne priče

Svaka naša mentorica na platformi, mi iz šale volimo reći, ima bar jedan preduzetnički pad iza sebe. Ono što je bilo vrlo bitno kada smo birali mentorice jeste da to budu žene koje iza sebe imaju uspješan preduzetnički put, a sadašnji uspješan preduzetnički put je istkan nizom padova. Svaka mentorica će kreirati edukacije i postavljati razne zadatke i materijale shodno svom iskustvu povezanom s teorijskim znanjem. Želimo da nakon svakog odslušanog kursa članice preduzetnice imaju „woow” efekat, zapamte najmanje dvije ključne stvari i ispred sebe imaju pitak sadržaj koji je zasnovan na realnom preduzetničkom znanju i iskustvu, kaže naša prva sagovornica Maja Miljević.

#3 „Ona pitanja“ – kojih se mnogi ustručavaju i stide, a veoma su važna za naše zdravlje – postavili smo doktorici Mariji Ristić

Kako vježbati intimne mišiće? Zašto imamo češće stolicu za vrijeme ciklusa? Da li postoji dijeta za vaginalnu infekciju? I… kakve emocije žene imaju prema svojoj vagini i zašto je to važno? Ovo su samo neka od pitanja na koja ćete pronaći odgovor.

#4 Putovanja koja žene vole

Da, pričamo o solo putovanjima, i to sa Nevenom Smiljanić sa triptop.rs, koja nam je otkrila koje destinacije žene najčešće biraju i, naravno, zašto. Iskoračite ovog ljeta iz zone komfora i doživite osnažujuće iskustvo solo putovanja.

#5 Wedding special: Odbrojavanje počinje ovdje!

Brend: LA JUPE, Model: Lidija Lesić, Photo: Karmen Poznić, Hair: Salon Sophie, Zagreb

U potrazi za vjenčanicom, pokucali smo na vrata dizajnera, čije kreacije posebno volimo, kako bismo od njih zatražili savjet za izbor najvažnije haljine u životu!

ljepotaizdravlje.ba

ljepotaizdravlje.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.