Trend mjeseca: krzno

by | 15 Februara, 2011

Catwalk by Blanka Zgonjanin

Pravo ili vještačko, detalj ili total look, u prirodnoj boji ili farbano krzno je imperativ, a vi ga prilagodite svom stilu!


Ogrnite se “e” krznom

Može li želja za glamurom biti obrnuto proporcionalna opštoj društvenoj klimi?! Može, tvrde modni stručnjaci – što je manje optimizma, ispostavilo se da je više glamura. Iako se borimo sa recesijom, zašto se ne bi ogrnuli raskošnim krznom i blještavim nakitom, jer raskoš i blještavilo ne mora nužno biti i skupocjeno.

Savršene kopije 
Kao magazin, LJ&Z njeguje ekološku osviještenost, pa moramo spomenuti i onu varijantu za koju se bore društva za zaštitu životinja, a time i jeftiniju, ali ne i lošiju – eko krzno. Naime, tekstilna industrija se toliko usavršila u proizvodnji sintetičkog krzna da je razlika gotovo neprimjetna, a ako tome dodate dobar kroj i dizajn, imaćete savršeno krzno koje će vas grijati i pritom stilski dopunjavati svaku odjevnu kombinaciju. Istovremeno ste i ekološki osviješteni i dostojanstveno prkosite recesiji. 

3D fashion … 
Odbrojavanje počinje. Želite se osjećati kao diva? Predlažem crnu haljinu bogate teksture, 3D ružica, puf kroja, istaknutog struka, ukrašenog svjetlucavim kristalima ili haljinu petrolej boje iste teksture i kroja. Nosite ih sa crnim, neprozirnim ili svilenim čarapama i cipelama sexy vrtoglavih potpetica i uz krzneni pončo koji će vam grliti ramena. Kada je make up u pitanju, ne štedite na blještavim česticama. Ogrnite se kratkom crnom bundicom i glamurozno zakoračite u Novu godinu!

Kako da nosite krzno:
Iskoristite krzneni odjevni predmet ili asesoar kao ”statement piece”. Ostatak stylinga neka bude jednostavan. U prodaji su i veoma jeftini predmeti od vještačkog krzna, ali postoji opasnost da će se vidjeti da su jeftini! Bolje je uložiti nešto više novca i odabrati eko krzno koje je kvalitetne izrade. Bunde izgledaju vrlo šik kada su strukirane.
Savjet plus: Možete nositi i bakinu bundu, ali sa odgovarajućim, efektnim kaišem.

Stajling: Lazar Njegić Foto: Mladen Sekulić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.