Chris Brown i Rihanna nastupaju na dodeli Grammyja

by | 7 Februara, 2012
Nakon brojnih spekulacija, reper Chris Brown potvrdio je da će nastupiti na dodjeli muzičkih nagrada Grammy.
Uprkos tome što je njegova karijera mogla da se završi prije tri godine, reper Chris Brown se vratio na muzičku scenu i nastupiće na ovogodišnjoj dodjeli muzičkih nagrada Grammy.
 
U ranim jutarnjim satima pred svečanu dodjelu nagrada na ovoj manifestaciji 2009. godine popularni reper je pretukao tadašnju djevojku, pjevačicu Rihannu, zbog čega je bio osuđen na pet godina uslovne zatvorske kazne.
 
Brown bi trebalo da nastupi u nedjelju, ali se još uvijek ne zna kako će njegov performans izgledati. Iako je nakon napada na Rihannu popularnost Chrisa Browna znatno opala, pjevač je napravio veliki povratak albumom "F.A.M.E. (Forgiving All My Enemies) koji je dobio tri Grammy nominacije od kojih je jedna u kategoriji za najbolji R'n'B album.
 
Na dodeli Grammy nagrada nastupiće i pjevačica Rihanna koja ima četiri nominacije uključujući onu za najbolji album godine.
 
Inače, u februaru ove godine sudija je Chrisu Brownu ublažio presudu za napad na Rihannu koji se tiče zabrane prilaska pjevačici u narednih pet godina.
 
Prvobitno je Brown trebalo da bude udaljen 90 metara od nje, ali ako zajedno prisustvuju nekom muzičkom događaju, onda može da joj priđe na 10 metara.