Giveaway: Avon i Ljepota&Zdravlje vas daruju!

by | 30 Novembra, 2021

Avon i Ljepota&Zdravlje vas daruju! Poklanjamo vam jedan Adventski beauty kalendar s 24 prozora – za 24 dana otvaranja i radovanja i jedan beauty kalendar s dvanaest prozora!

AVON slavi radost darivanja!

Svi volimo novogodišnje praznike, a specijalno kada drage ljude možemo obradovati posebnim poklonima.

Avon daje lični pečat svakom poklonu uz neodoljive i jedinstvene ideje koje bude toplinu darivanja u prazničnom porodičnom okruženju. U ovom i dalje izazovnom periodu, pokazati da misliš na druge znači još i više. Avon ima za cilj oživjeti tradiciju darivanja najvažnijih ljudi u našem životu slaveći životne trenutke, velike i male, šireći radost i pozitivne emocije.

Avon adventski kalendar s 24 poklona!

Može da počne najljepše odbrojavanje do praznika…

Avon i Ljepota&Zdravlje vas daruju!

Sigurni smo da ćete biti oduševljeni Avonovim Adventskim beauty kalendarom s 24 prozora – za 24 dana otvaranja i radovanja, te beauty kalendarom s dvanaest prozora.

U kalendarima ćete pronaći razna makeup iznenađenja, luksuzne spa rituale, inovacije u njezi kože i mirisne favorite – šta još poželjeti!

Avon beauty kalendar!

Kako do poklona?

Avon želi obradovati dvije naše čitateljice upravo ovim savršenim poklonima za praznike.

Nagradna igra počinje danas (30. novembar) na našem Instagram profilu @ljepotaizdravlje i trajaće do 2. decembra kada izvlačimo dvije dobitnice.

Dobitnice Avon poklone dobijaju poštom, a njihova obaveza je da trenutke raspakivanja zabilježe i podijele s nama na društvenim mrežama, tako što će označiti profile @ljepizdravlje i @avonba!

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.