LJ&Z i Tropik poklanjaju: Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima (16. knjiga “Naša planeta”)

maj 28, 2020 POKLONI I AKCIJE

Kompanija “Tropik” predstavlja kolekciju knjiga “Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima” namijenjenu djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našom planetom.

Stigli smo do posljednjih pet knjiga Disneyjeve kolekcije “Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima”, koje se po prvi put nalaze u prodaji u Bosni i Hercegovini. Prilika je to za sve koji su ranije skupljali kolekciju da je prošire novim naslovima i uživaju u otkrivanju novih znanja sa svojom djecom.

Kroz ovih pet knjiga upoznajemo “Našu planetu”, “Dan i noć”, “Vrijeme”, “Prirodne pojave” i “Zemljina bogatstva”.

Od 13. februara svakog četvrtka na kioscima je nova knjiga – a LJ&Z i Tropik svake sedmice poklanjaju dva primjerka – jedan ćirilični i jedan latinični!

Jedini dom koji imamo! Planeta Zemlja je dom svih ljudi, biljaka i životinja. Znate li da se Zemlja sve vrijeme pomjera i okreće oko svoje ose? Pomjera se i Zemljina kora, čije kretanje ponekad osjetimo kao potres. Kako nastaju vulkani? Od čega je Mjesec? Gdje sve ljudi žive? Zašto ne odletimo u svemir?

Šesnaesta knjiga – “Naša planeta” u prodaji je po cijeni od 7,90 KM!
Sve propuštene brojeve možete naručiti na www.tropik.ba

Kako do poklona?

Jedan primjerak knjige “Naša planeta” možete da osvojite za vama najdražeg klinca/klincezu! Lajkujte ovaj post i podijelite ga javno na vašem Facebook zidu, a u komentar stavite hashtag #LJZgiveaway! 

Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora uz pomoć stranice Random Comment Picker!

Foto: Tropik

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.