Kuća popularne glumice oštećena u zemljotresu

by | 30 Novembra, 2020

Novu tursku serija “Amanet” od danas pratite na programu OBN TV! Glavnu žensku ulogu tumači dobro poznata glumica Sila Turkoglu koju smo imali prilike da gledamo u seriji “Zakletva”.

Sila Turkolu glumica je koja je svojim šarmom osvojila gledaoce ulogom Sune u seriji “Zakletva”, najgledanijoj seriji u BiH, čija 3. sezona počinje uskoro, na radost svih ljubitelja serije. Ali glumica je proteklih sedmica imala druge brige.

Naime, zbog potresa u Izmiru u pitanje je došla njena porodična kuća koju ima u tom gradu. Na sreću, šteta nije bila velika, javljaju lokalni turski portali.

“Njena kuća je manje oštećena, a u trenutku potresa neki od članova porodice su spavali u vili”, kazao je izvor.

Život ide dalje i ovaj stravični događaj glumica je morala potisnuti, jer kreće sa novim poslovnim uzbuđenjima. Šuška se kako traju pripreme i za drugu sezonu serije “Amanet”, jer je prva pobrala samo pohvale i simpatije gledalaca u Turskoj. Osim ovog mogućeg projekta glumica je postala popularna na tržištu zbog svoje jednostavne ljepote i izvrsne glume. Nije sklona skandalima, a fanovi serija to vole, posebno u konzervativnijim dijelovima zemlje.

Iako je ulogom u “Zakletvi” osvojila simpatije gledalaca, ipak je slavu stekla serijom “Amanet” koja danas od 17 sati počinje da se emituje u programu OBN TV

OBN PR

OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.