10 stvari koje niste znali o Beyonce

by | 15 Oktobra, 2011
Iako posljednjih dana puni stranice novina demantujući navode da nije trudna i da lažira "blagoslovljeno stanje" Beyonce ipak uživa u pripremama da postane majka. Mada nije "otvorila" trudničko, radi manje nego inače. Uživa u plodovima svog rada, uspjehu posljednjeg albuma, a mi otkrivamo 10 stvari koje niste znali od supruzi Jay-Zija i vlasnici najizazovnijih oblina na svijetu.
 
MAJICE
Prepoznatljiva je po ogromnim i upečatljivim minđušama, korsetima i oskudnoj garderobi na sceni. Privatno Beyonce tvrdi da najviše voli da nosi obične, pamučne majice. Modna diva najradije oblači bijelu pamučnu majicu.
 
TOMMY HILFINGER
Sarađivala je sa Tommyjem Hilfigerom na kreiranju njenog prvog parfema "True Star". Ima još dva u svojoj kolekciji: "Heat" i "Pulse". 
ZADIRKIVALI JE ZBOG UŠIJU
Drugovi u srednjoj školi su je zadirkivali zbog velikih ušiju koje su ih podsjećale na Ahilovu petu.
 
ODLUČUJE O DEKORU
Dok ona i njen muž Jay-Z kažu da se ne miješaju u karijere jedno drugome, kada je u pitanju uređivanje stana, Beyonce vodi glavnu riječ. Kad god nešto sređuju po kući ili kupuju detalje za svoj dom, ona odlučuje. Njen suprug je ovu lekciju naučio kada je jednom prilikom kupio sliku za 8.000 dolara za koju je ona mislila da je uvredljiva za žene. Slika nikada nije okačena na zid.
 
PJEVALA JE I LENNONA
Talenat i sklonost ka pjevanju pokazala je kao djevojčica. Njen prvi muzički izbor sa sedam godina nije bio ni R&B, soul ili hip-hop već Lennonova pjesma "Imagine" koju je pjevala na jednoj priredbi.
 
ALERGIJA
Beyonce je, iako djeluje kontradiktorno jer ima svoje parfeme, alergična na hemikalije od kojih se prave.
 
OBOŽAVA ROCK
Ona je zapravo pravi fan rock muzike. Obožava gitare i rokerske kožne jakne, a omiljeni pjevač joj je Peter Gabriel. 
 
KABRIOLET ZA ROĐENDAN
Prije pet godina od svog muža je dobila rođendanski poklon – Rolls Royce kabriolet iz 1959. Procijenjena vrijednost automobila je oko milion dolara.
 
MUZIKA I MODA
Voli da "švrlja" po internetu. Najčešće čita stranice "The New York Times", "Pitchfork" i "Pandora". Prati putem interneta i i modna dešavanja.
 
DOPRINOS ŠIRENJU JEZIKA
Neke fraze koje je koristila dok je pisala pjesme za grupu "Destiny's Child" postale su dio engleskog jezika. Na primjer, žargonski izraz "bootylicious" je ušao u Oxfordski rječnik engleskog jezika kao riječ. Definicija glasi: termin se koristi za žene, seksi, seksualno atraktivne i oblikovane.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.