TOO HOT Eva Mendes

by | 7 Februara, 2011

Vatrena Eva, porijeklom Kubanka, od kada se pojavila na sceni izaziva lavinu komentara, privlaci pažnju i… zaustavlja saobracaj! Bukvalno. Naime, u New Yorku je bilboard na kome je Eva u kampanji za brand Calvin Klein izazvao pravu buru. Građani su se žalili da je reklama suviše sexy. A to nije prvi komentar te vrste, TV verzija iste kampanje zabranjena je zbog seksualno eksplicitnog sadržaja. Too hot? Nekima možda. Ali ako je vjerovati listama najseksipilnijih žena svijeta, Eva je mnogima baš taman! Glumica se otvoreno igra time, obnažena se slikala za većinu uglednih muških magazina, a njen seksipil zna da nadjača i modna snimanja. Kao što je bilo ono za italijanski Vogue magazin ili ono za W magazin. Prosto je obdarena onim ženskim atributima koji su u stanju da zasjene svu odjeću koja bi na takvim snimanjima trebalo da bude u prvom planu.


Sexy smisao za humor

Ali, Eva se ne izvinjava. Čini se da je takva situacija čak i zabavlja. Ljetos je kao grom odjeknula priča da je procurio sex snimak Mendesove. Internet se usijao, svi su pohrlili da je vide “u akciji“, ali čekalo ih je iznenađenje. Traka je zaista postojala, a na online stranu svijeta postavila je sama glumica… Bila je to veoma uspješna internet prevara koju je Eva izvela zajedno sa kompanijom FunnyorDie, jer snimak je zapravo reklama za selotejp! Iako očigledno nema problem sa tim kako je ostali posmatraju, Eva zna ponekad da se “ljutne“, jer kako kaže, ružne glumice bolje prolaze u Hollywoodu: “Ružnijim glumicama lakše je da uspiju u poslu. Ako se skinu do kraja, svi kažu da su baš hrabre, a zgodne djevojke za trud ne dobiju ni obično hvala.”

Opatica?
Ona u svakom slučaju nema problem sa skidanjem. Hm, ko bi rekao da je kao djevojčica maštala da postane – opatica. Od te ideje je, na radost miliona muškaraca, odustala na nagovor starije sestre. Danas je daleko od opatice i poznata je po svom ponekad malo slobodnijem ponašanju. Ne krije da je ljubav vodila u svih pedeset američkih država, uz napomenu da se ne radi i o pedeset različitih muškaraca. Kada već govorimo o muškarcima, Mendesova zna šta želi: voli tihe, stidljive i povučene muškarce. Kaže da je glasna i temperamentna i da ne bi mogla da izdrži u vezi sa istim takvim muškarcem. Ali izgleda da ne voli samo muškarce. Jednom prilikom je na pitanje šta misli o kolegici Keiri Knightley odgovorila: “Opsjednuta sam Keirom, mislim da je savršena. Ne plaši se da rizikuje, prihvata prilike, čvrsta je i prava dama. Njena ljepota je nesvakidašnja, tako lijepo lice odavno nisam vidjela. Mislim da sam malo zaljubljena u nju“.

 

Seks i ljubav
Ova egzotična ljepotica rado priča o seksu, ali ipak tvrdi da je ono što je pokreće ljubav. “Moja tajna opsesija je ljubav. Volim ljubav! Volim da budem zaljubljena i volim da pored sebe imam nekoga ko voli da bude zaljubljen u mene. Ljubav je najsexy stvar na svijetu.“ Za nju ljubav, a za više od deset miliona muškaraca upravo ona. Toliko glasova je Eva Mendes osvojila u internet glasanju na siteu askman.com gdje je iza sebe ostavila poznate ljepotice: Megan Fox, Anne Hathaway, Scarlett Johansson, Rihannu, Heidi Klum, Halle Berry, Monicu Belluchi… Nije ni cudo, budući da njihovu maštu često zna da zagolica izjavama “volim nepristojne stvari”, “baštu sređujem gola”, “volim što imam grudi u koje muškarci bulje”… Dileme nema, provokacija je njeno srednje ime.

“Je ne sais quoi” faktor
Misteriozne žene oduvijek su intrigirale muškarce. I sve ostale žene koje se kotiraju visoko na svjetskim listama najseksipilnijih su upravo one od kojih se svašta može očekivati. Ako ste se zapitali ko pravi sve te liste, kako se na njih dospijeva i koji su principi izbora, otkričemo vam da se radi o vrlo jednostavnim mehanizmima, koji se uglavnom svode na dvije vrste. Na one koje formiraju urednici i novinari određenih uglednih magazina, naravno osluškujući puls javnosti, i one koje su u potpunosti formirane glasovima publike, po sistemu “nema laži, nema prevare”. Slažemo se da ljepota, seksipil i šarm nisu egzaktne kategorije i da je veoma teško rangirati i kategorizovati žene. Ali, živimo u takmičarski nastrojenom svijetu, u kome se sve posmatra kroz beskrajni niz ljestvica, lista, pobjeda i poraza. Shvatite sve to kao dobru zabavu i ne uzbuujte se. Jer svi tvorci lista slažu se u jednom – izabrane djevojke treba da imaju nešto magićno u sebi, čuveni “je ne sais quoi” momenat. A o čemu se konkretno tu radi ni oni sami ne znaju da objasne. Jednostavno, budite svoji i prirodni, a ponešto prepišite od gice Mendes. Izazivanje, flert, uz malu dozu slatkog bezobrazluka načiniće od vas sexy zavodnicu za kojom muškarci uzdišu.
Učite od najbolje!
Evina seksipilnost isijava iz nje same, nije joj potrebna napadna sexy haljina. Na crvenom tepihu uglavnom nosi veoma elegantne, sofisticirane haljine koje i vama mogu poslužiti kao inspiracija za styling.